Internationaal Fotofestival Leiden, een impressie

This blog post in English (link).

Vorige week was ik in Leiden, voor het Internationaal Fotofestival. Ik wou er een reportage over maken voor Demotix. En wie mijn eerdere blogs deze week heeft gelezen weet al, dat ik wel meer foto’s heb gemaakt dan alleen over het Fotofestival. In feite kwam ik, na een héle lange dag, thuis met meer dan 800 foto’s, en genoeg materiaal om minstens vier rapportages van te maken! Ik heb me geen moment verveeld!

Mijn foto reportage over het Fotofestival is inmiddels life op Demotix. Je kan ze hier bekijken: “International Photo Festival Leiden with as theme ‘New Photographers'”

10 van mijn eigen favorieten van deze serie heb ik uitgekozen voor dit blog. Enkele zijn ook in kleur te zien op Demotix, maar er zijn er ook een aantal bij die niet in mijn fotoreportage pasten, maar nu wel hier te zien zijn, en allemaal in een licht sepia…

Ik vind dat ze een schitterende impressie geven van het Fotofestival, en van mijn kijk daarop. En ik ben dan ook echt blij om ze met jullie te kunnen delen.

 

Over het Internationaal Fotofestival Leiden

Voor de tweede keer wordt in het najaar van 2014 het Internationaal Fotofestival Leiden georganiseerd met als thema ‘New Photographers’. Het Fotofestival Leiden heeft als doelstelling beginnende, maar wel professionele fotografen een podium te bieden en hierdoor nieuw talent een kans te geven hun werk te tonen aan een groot publiek.

278 internationale fotografen hebben hun werk ingestuurd met ruim 1100 unieke beelden. Een deskundige jury afkomstig uit de fotografie- en kunstwereld heeft 20 talentvolle nieuwe fotografen geselecteerd. De open lucht tentoonstelling leidt bezoekers op verschillende locaties in de stad langs 80 foto’s van nieuw fototalent.

 

Middagpauze

Middagpauze

 

Kinderspel

Kinderspel

 

In het donker

In het donker

Klaar om te klimmen

Klaar om te klimmen

 

Voorbij wandelend

Voorbij wandelend

 

Even wat bloemen uitladen

Even wat bloemen uitladen

 

Kwetsbaarheid

Kwetsbaarheid

 

Ultra rechts reflectie

Ultra rechts reflectie

 

Stille kracht

Stille kracht

 

Gesluierde vrouwen

Gesluierde vrouwen

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s